Ruwe Amethist

Ruwe amethist


Op deze pagina vindt u onze Ruwe Amethist, één van de meest populaire edelstenen. De mooie paarse kleur en de fijne energie spreken veel mensen aan. Amethist komt voor in verschillende tinten, variërend van een soort lila tot diep donker paars. Het wordt op veel plaatsen in de wereld gevonden, waaronder Brazilië en Uruguay. De steen is half doorzichtig en behoort tot de kwartsfamilie. Amethist kan verkleuren in (fel) zonlicht, dus het is een goed idee om dat te vermijden!
 

Disclaimer

De afbeeldingen/foto's van de producten die u in de webshop van deze website vindt, zijn door onszelf gemaakt. Wanneer wij meerdere exemplaren hebben van een afgebeeld product, ontvangt u een soortgelijk artikel als op de foto staat afgebeeld. Kleine afwijkingen of wat kleurverschil kan daardoor optreden, zeker daar waar het natuurlijke producten betreft zoals textiel, edelstenen en/of mineralen e.d.

Aan edelstenen, mineralen en kristallen worden wel eigenschappen toegedicht, die kunnen ondersteunen op emotioneel en fysiek gebied. Ze zijn echter nooit een vervanging van medisch advies of geneesmiddelen. Raadpleeg bij klachten dus altijd een arts.

Sorteer op
  • Ruwe Amethist
    Ruwe Amethist

    Amethist is altijd een prettige steen om bij je in de buurt te hebben. Het is één van de meeste populaire edelstenen, het behoort tot de kwartsfamilie. De prachtige paarse kleur en de fijne energie spreken veel mensen aan. Deze…

    € 1,50
© 2012 - 2024 Atelier & Boutique Kruijer Creations | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel