Contact en openingstijden


Atelier & Boutique Kruijer Creations

Postadres:
Postbus 47
7970 AA  Havelte

Bezoekadres:                                             
Boskampsbrugweg 1 B
7971 CL Havelte


Telefoonnummer: (06) 54756050
Faxnummer: (0522) 500113
Emailadres: info [ at ] kruijercreations.nl

KvK inschrijfnummer: 55340970
BTW nummer: NL002128069B05

 

 

 

 

Openingstijden:
 

Wilt u ons atelier bezoeken, dan kunt u contact met ons opnemen om een afspraak te maken.

15 maart 2020
In aansluiting op de maatregelen die vandaag zijn aangekondigd ten aanzien van het coronavirus hebben wij besloten met ingang van morgen het atelier tijdelijk te sluiten voor bezoek. Op deze manier proberen wij eraan bij te dragen dat verdere verspreiding wordt voorkomen. U kunt wel artikelen bestellen. Deze worden dan per post aan u verzonden.

Corona update, oktober 2020
Onze winkel/atelier is nog steeds gesloten voor bezoek. Onze ruimte is niet zo groot en we kunnen daardoor niet de geadviseerde afstand van 1,5 meter garanderen bij meerdere bezoekers. Voor uw en onze veiligheid hebben we daarom de keuze gemaakt alleen telefonische bestellingen aan te nemen en uiteraard de bestellingen die via email of via onze website worden geplaatst. Deze worden dan per post aan u verzonden. In overleg bestaat eventueel de mogelijkheid  de bestelling bij ons op te halen op een afgesproken dag en tijd. De bestelling wordt vooraf voor u klaar gezet. We bewaren bij uw bezoek voldoende afstand. Het dragen van een mondkapje is daarbij verplicht. 
Voor meer informatie kunt u natuurlijk even contact met ons opnemen.


Door een vervelend ongeval zijn wij op dit moment noodgedwongen slechts beperkt aanwezig in de winkel. U kunt uw vragen en/of bestellingen telefonisch doorgeven of via ons emailadres. De bestellingen worden dan zo spoedig mogelijk voor u in orde gemaakt, maar het kan wellicht een dag langer duren dan gebruikelijk. Onze excuses voor het ongemak.


 

Heeft u een vraag? Wij horen het graag!
Stel uw vraag via onderstaand contactformulier of stuur ons een email.

​Wilt u liever even bellen? Dat kan natuurlijk ook: (06) 54 75 60 50.

 

  

 

 

Vernieuwen