Edelstenen en Sterrenbeelden

 

Sterrenbeelden door Renate Gellings-Reese via Pixabay

 

Een edelsteen uitkiezen doe je meestal op basis van persoonlijke smaak en op basis van je gevoel. En dan niet alleen letterlijk voelen door de steen vast te pakken, maar ook door je gevoel te volgen. Vaak wordt gezegd dat een steen als het ware tegen je praat, dat je hun energie kunt aanvoelen en dat dit de reden is om een bepaalde steen aan te schaffen. De meeste stenen passen dan ook wel bij alle sterrenbeelden. Toch wordt vaak gedacht dat er een relatie bestaat tussen sterrenbeelden en bepaalde edelstenen, kristallen en mineralen. Ieder sterrenbeeld wordt bepaalde specifieke kenmerken toegedicht. En daar past dan ook een bepaalde edelsteen bij, die een positieve invloed kan hebben op de eigenschappen die bij het sterrenbeeld horen. Op deze pagina vind je meer informatie over de sterrenbeelden en de edelstenen die bij ze horen. Deze informatie is slechts een indicatie en bedoeld om je op weg te helpen bij de keuze van een edelsteen.

 

Disclaimer

De afbeeldingen/foto's van de producten die u in de webshop van deze website vindt, zijn door onszelf gemaakt. Wanneer wij meerdere exemplaren hebben van een afgebeeld product, ontvangt u een soortgelijk artikel als op de foto staat afgebeeld. Kleine afwijkingen of wat kleurverschil kan daardoor optreden, zeker daar waar het natuurlijke producten betreft zoals textiel, edelstenen en/of mineralen e.d.

Aan edelstenen, mineralen en kristallen worden wel eigenschappen toegedicht, die kunnen ondersteunen op emotioneel en fysiek gebied. Ze zijn echter nooit een vervanging van medisch advies of geneesmiddelen. Raadpleeg bij klachten dus altijd een arts.

 

© 2012 - 2024 Atelier & Boutique Kruijer Creations | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel