Edelsteen bollen

Edelsteen bollen zijn natuurlijke stenen, die in een bolvorm zijn gepolijst. Ze zijn er in het groot en in het klein. Om te voorkomen dat ze wegrollen, worden ze vaak op een speciale houder of standaard geplaatst. Maar je kunt ze natuurlijk ook gewoon op iets zachts leggen, zoals bijvoorbeeld een kussentje of een doekje.
Er wordt gezegd dat de ronde vorm van de edelsteen maakt dat ze hun energie gelijkmatig verspreiden en daarmee bijdragen aan het in balans brengen van hun omgeving. Hun ronde vorm is een symbool van eenheid en oneindigheid. Omdat de stenen zo rond en glad geslepen zijn, zijn ze prettig om vast te houden en te gebruiken tijdens bijvoorbeeld een meditatie.

U ontvangt de edelsteen bol van de foto of een soortgelijk exemplaar.


Disclaimer
 

De afbeeldingen/foto's van de producten die u in de webshop van deze website vindt, zijn door onszelf gemaakt. Wanneer wij meerdere exemplaren hebben van een afgebeeld product, ontvangt u een soortgelijk artikel als op de foto staat afgebeeld. Kleine afwijkingen of wat kleurverschil kan daardoor optreden, zeker daar waar het natuurlijke producten betreft zoals textiel, edelstenen en/of mineralen e.d.

Aan edelstenen, mineralen en kristallen worden wel eigenschappen toegedicht, die kunnen ondersteunen op emotioneel en fysiek gebied. Ze zijn echter nooit een vervanging van medisch advies of geneesmiddelen. Raadpleeg bij klachten dus altijd een arts.


 

Sorteer op
  • Edelstenen Bol van Tijgeroog
    Edelstenen Bol van Tijgeroog

    Bijzonder mooie kwaliteit Edelstenen Bol van Tijgeroog uit Zuid-Afrika. De kleuren zijn betoverend en variëren van glanzend goudbruin tot rustgevend donkerbruin; ze spelen met het licht en veranderen mee bij iedere beweging en…

    € 9,95
© 2012 - 2024 Atelier & Boutique Kruijer Creations | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel