Ruwe Rozenkwarts (Roze Kwarts)

Ruwe Rozenkwarts


Op deze pagina vindt u een overzicht van onze Ruwe Rozenkwarts (Roze Kwarts). Zoals de naam al zegt, is deze edelsteen roze van kleur en behoort hij tot de kwartsfamilie. Het is één van de meest bekende en meest verkochte edelstenen ter wereld. Rozenkwarts is vooral bekend als steen van de liefde en harmonie. Maar ook de zachte, fijne energie van de steen maakt dat hij bij veel mensen populair is. De edelsteen wordt veel gebruikt om sieraden van te maken. Kijk ook bij deze edelsteen uit voor (fel) zonlicht, omdat dit tot verkleuring van de steen kan leiden.

 

Disclaimer

De afbeeldingen/foto's van de producten die u in de webshop van deze website vindt, zijn door onszelf gemaakt. Wanneer wij meerdere exemplaren hebben van een afgebeeld product, ontvangt u een soortgelijk artikel als op de foto staat afgebeeld. Kleine afwijkingen of wat kleurverschil kan daardoor optreden, zeker daar waar het natuurlijke producten betreft zoals textiel, edelstenen en/of mineralen e.d.

Aan edelstenen, mineralen en kristallen worden wel eigenschappen toegedicht, die kunnen ondersteunen op emotioneel en fysiek gebied. Ze zijn echter nooit een vervanging van medisch advies of geneesmiddelen. Raadpleeg bij klachten dus altijd een arts.

Sorteer op
  • Ruwe Rozenkwarts (Roze Kwarts)
    Ruwe Rozenkwarts (Roze Kwarts)

    Één van de meest populaire en geliefde steensoorten is Rozenkwarts ofwel Roze Kwarts. De steen staat onder andere voor liefde, harmonie, vriendschap en eigenwaarde. Ook is deze edelsteen deel van de 'gouden driehoek' samen met…

    € 2,99
© 2012 - 2024 Atelier & Boutique Kruijer Creations | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel