Bestelinformatie en verzendkosten

Bij uw online bestelling worden standaard pakketkosten berekend van € 6,95 of €4,15 voor een brievenbuspakketje (bij verzending binnen Nederland). Dit is echter niet altijd nodig, bijvoorbeeld wanneer u een kleiner artikel besteld heeft.
De verzendkosten zijn afhankelijk van de grootte en het gewicht van uw bestelling en het land waar het naar toe moet worden verzonden. We werken momenteel nog aan aanpassingen van de artikelen op de website, zodat de verzendkosten direct juist kunnen worden berekend. 

Na ontvangst van uw bestelling sturen wij u daarom een bevesting met een factuur. Op deze factuur staat het bedrag van uw bestelling en de bijbehorende verzendkosten. Deze factuur kunt u aan ons overmaken onder vermelding van het factuurnummer. Na ontvangst van uw betaling wordt het pakket aan u verzonden.

Wij verzenden standaard met PostNL volgens hun standaard tarieven. De kosten bedragen € 6,95 voor pakketten tot 10 kg binnen Nederland. Het pakket wordt meestal binnen twee dagen bezorgd en aan huis afgeleverd.

Past uw pakket door de brievenbus? In dat geval verzenden wij uw bestelling als PostNL brievenbuspakketje. De kosten hiervan zijn € 4,15.

Wilt u het pakket liever als brievenpost laten versturen? Laat dat ons dan even weten. In dat geval betaalt u voor verzending het bedrag van de benodigde postzegels. Het risico van beschadiging of vermissing van het pakket tijdens de verzending berust bij de klant.

U bent natuurlijk ook van harte welkom om de bestelde artikelen zelf op te halen in onze winkel in Havelte. Belt u ons dan even om daarvoor een afspraak te maken. In dat geval worden uiteraard geen verzendkosten berekend :-)

Bestelt u voor meer dan 100 euro?
In dat geval komen voor bestellingen binnen Nederland de verzendkosten te vervallen.


Bent u woonachtig in België?
Wij versturen uw bestelling met PostNL volgens hun standaard tarieven. U ontvangt van ons per email een bevestiging van uw bestelling met een factuur. Op deze factuur staat het bedrag van uw bestelling en de bijbehorende verzendkosten. Deze factuur kunt u aan ons overmaken onder vermelding van het factuurnummer. Na ontvangst van uw betaling wordt het pakket aan u verzonden.


Bestellingen die worden gedaan vanuit een land buiten Nederland of België, worden verzonden met PostNL volgens hun standaard tarieven.

Do you wish to order from abroad?
Please contact us for further information concerning the shipping costs. 

 

Retouren
Bevalt het bestelde artikel u niet? Of wilt u het artikel ruilen?
U stuurt ons in dat geval even een email met deze informatie.
U kunt het artikel op eigen kosten aan ons retourneren binnen 14 dagen na ontvangst van het artikel. U vult daartoe het retourformulier in, dat bij uw bestelling is gevoegd. Het artikel dient onbeschadigd te zijn en in originele staat te verkeren. U stuurt het artikel in zijn geheel in de originele verpakking aan ons retour, dus ook met meegeleverd toebehoren. Zorgt u ervoor dat het artikel netjes en degelijk wordt verpakt, zodat het niet beschadigt tijdens het vervoer.  De klant is verantwoordelijk voor een correcte retourzending. 
Vergeet niet het ingevulde retourformulier bij uw retourzending te voegen. Na ontvangst van het onbeschadigde artikel door ons wordt het reeds door u betaalde bedrag van de aankoop op de door u opgegeven bankrekening teruggestort.

Het retouradres is:

Kruijer Creations
Postbus 47
7970 AA Havelte


 

© 2012 - 2024 Atelier & Boutique Kruijer Creations | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel