Ruwe edelstenen

Op deze pagina vindt u ons assortiment ruwe edelstenen. U ontvangt een edelsteen van de foto of een soortgelijke steen.

Ruwe edelstenen zijn edelstenen die niet zijn gepolijst, het is de steen in zijn originele vorm. Het oppervlak ziet en voelt meestal ruw aan. Verzamelaars kiezen vaak voor deze stenen, juist omdat ze niet of nauwelijks zijn bewerkt. Veel van de originele kenmerken blijven op die manier behouden, omdat door het polijsten en bewerken de steen kleiner wordt. Ook geloven mensen dat de energie van een onbewerkte ruwe steen het meest zuiver is.
De edelstenen worden gewonnen over de hele wereld en zijn soms al miljoenen jaren oud. Deze schatten van de aarde zijn te vinden in onder meer rotsen en gesteenten. Je zou het kunnen zien als een symbool van de oerkracht van de aarde en van de natuur. De stenen worden vaak gebruikt als unieke decoratie of ze worden gebruikt voor opstellingen, meditaties en in altaren.

Elders op onze website vindt u onder meer onze trommelstenen, knuffelstenen, zakstenen en hand- en jumbo stenen.

 

Disclaimer
 

De afbeeldingen/foto's van de producten die u in de webshop van deze website vindt, zijn door onszelf gemaakt. Wanneer wij meerdere exemplaren hebben van een afgebeeld product, ontvangt u een soortgelijk artikel als op de foto staat afgebeeld. Kleine afwijkingen of wat kleurverschil kan daardoor optreden, zeker daar waar het natuurlijke producten betreft zoals textiel, edelstenen en/of mineralen e.d.

Aan edelstenen, mineralen en kristallen worden wel eigenschappen toegedicht, die kunnen ondersteunen op emotioneel en fysiek gebied. Ze zijn echter nooit een vervanging van medisch advies of geneesmiddelen. Raadpleeg bij klachten dus altijd een arts.

© 2012 - 2024 Atelier & Boutique Kruijer Creations | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel