Edelstenen, kristallen en mineralen

Op deze pagina vindt u een overzicht van onze edelstenen, kristallen en mineralen. In het submenu vindt u de verschillende soorten stenen, van ruw tot gepolijst, die wij in het assortiment hebben. Mocht u de steen van uw keuze niet kunnen vinden of heeft u speciale wensen, neem dan even contact met ons op; wij kunnen het wellicht voor u bestellen. Een bestelling hebben we doorgaans vrij snel in huis.

 

Disclaimer
 

De afbeeldingen/foto's van de producten die u in de webshop van deze website vindt, zijn door onszelf gemaakt. Wanneer wij meerdere exemplaren hebben van een afgebeeld product, ontvangt u een soortgelijk artikel als op de foto staat afgebeeld. Kleine afwijkingen of wat kleurverschil kan daardoor optreden, zeker daar waar het natuurlijke producten betreft zoals textiel, edelstenen en/of mineralen e.d.

Aan edelstenen, mineralen en kristallen worden wel eigenschappen toegedicht, die kunnen ondersteunen op emotioneel en fysiek gebied. Ze zijn echter nooit een vervanging van medisch advies of geneesmiddelen. Raadpleeg bij klachten dus altijd een arts.

© 2012 - 2024 Atelier & Boutique Kruijer Creations | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel