Harten en hartjes

Agaat hartjes

 

Op deze pagina vindt u onze edelsteen harten en hartjes. U kunt de kleinere exemplaren als knuffelsteen gebruiken en bij zich dragen in bijvoorbeeld jas- of broekzak. Kijk wel uit voor beschadigingen als er misschien ook een bos sleutels in diezelfde zak wordt gestopt! Ze zijn ook heel geschikt om in huis neer te leggen op een decoratief plekje om steeds weer even naar te kijken.
 

U ontvangt het hart van de foto of een soortgelijke hart als op de foto staat afgebeeld.

 

Sorteer op
 • Agaat hart knuffelsteen
  Agaat hart knuffelsteen

  Lieve en mooie hartjes van Agaat met karakteristieke, soms bijna doorschijnende patronen en prachtige 'vegen' in het oppervlak. De hartjes voelen glad en glanzend aan en hebben geen scherpe randen. Daardoor zijn de hartjes prettig…

  € 6,99
 • Hart Oceaan Jaspis (1)
  Hart Oceaan Jaspis (1)

  Mooi, groot hart van Oceaan Jaspis met een prachtige tekening van groene en roomwitte tinten, een zweem van paars en ingesloten kristallen.

  Het hart is ongeveer 5,5 cm groot.

  € 19,00
 • Hart Oceaan Jaspis (2)
  Hart Oceaan Jaspis (2)

  Prachtig groot hart van Oceaan Jaspis met warme kleuren in een mooi motief van verschillende tinten groen, roodbruin en geel.

  Het hart is ongeveer 5,5 cm groot.

  € 19,00
 • Hart Oceaan Jaspis (3)
  Hart Oceaan Jaspis (3)

  Een dwarreling van okergele en roomwitte kleuren, groene accenten en ingesloten kristallen; ook dit grote hart van Oceaan Jaspis is prachtig om te zien.

  Het hart is ongeveer 5,5 cm groot.

  € 19,00
 • Hart Oceaan Jaspis (4)
  Hart Oceaan Jaspis (4)

  Mooi groot hart van Oceaan Jaspis met een zachte en rustige uitstraling. Het hart is roomwit met zachte grijze tinten en vertoont schakeringen in warme bruine kleuren. Hier en daar zie de subtiele glinstering van ingesloten…

  € 19,00
 • Hart Seleniet oranje (1)
  Hart Seleniet oranje (1)

  Seleniet wordt ook wel 'Engelensteen' genoemd. Het is mooie en spirituele steen met een zachte uitstraling en een bijzondere opvallende glans.

  Het hart is ongeveer 6,5 cm groot.

  Let op:
  Seleniet kan niet met water worden…

  € 8,95
© 2012 - 2023 Atelier & Boutique Kruijer Creations | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel