Hangers met oogje


Op deze pagina vindt u onze edelsteen hangers voorzien van een (zilveren) oogje. U ontvangt de hanger van de foto of een soortgelijke hanger als op de foto staat afgebeeld.

De hangers kunnen worden gecombineerd met een (zilveren) ketting of een (leren, wax of satijnen) koord of veter. Kijk daarvoor op de desbetreffende pagina van deze website. 

Sorteer op
per pagina
 • Hanger Witte Jade
  Hanger Witte Jade

  Mooie hanger van witte Jade. De hanger is voorzien van een zilverkleurig oogje, waarmee het aan een koord of ketting kan worden gehangen.

  De hanger is ongeveer 2,5 cm hoog inclusief oogje en 1,5 cm breed (op het breedste punt).

  € 4,50
 • Hanger Limonietkwarts (Golden healer)
  Hanger Limonietkwarts (Golden healer)

  Bijzondere hanger van Golden healer oftewel Limonietkwarts. Aan de hanger is een zilverkleurig oogje bevestigd, waarmee het aan een koord of ketting kan worden gehangen.

  De hangers van de foto's zijn ongeveer tussen 2 tot 2,5 cm…

  € 4,95
 • Hanger Howliet
  Hanger Howliet

  Mooie en decoratieve hanger van wit Howliet met de kenmerkende grijze adertjes. De hanger is voorzien van een zilverkleurig oogje, waarmee het aan een koord of ketting kan worden gehangen.

  De hangers zijn ongeveer tussen 2 en 2,5…

  € 3,95
 • Hanger Citrien
  Hanger Citrien

  Heel mooie hanger van ruwe Citrien. De bovenzijde is wit en gaat over in het warme oranje van de Citrien (gebrand). Aan de hanger is een zilverplated oogje bevestigd, waarmee het aan een koord of ketting kan worden gehangen.

  De…

  € 8,95
 • Hanger Roze Kwarts (Rozenkwarts)
  Hanger Roze Kwarts (Rozenkwarts)

  Een zacht roze hanger van Rozenkwarts, zoals Roze Kwarts ook wel genoemd wordt. De hanger heeft een zilverkleurig oogje, waarmee het aan een ketting of koord kan worden gehangen.

  De hanger is ongeveer tussen 2 en 2,3 cm lang…

  € 3,50
 • Hanger Bergkristal
  Hanger Bergkristal

  Helder en doorschijnend is deze mooie hanger gemaakt van een Bergkristal trommelsteen. Aan de steen is een zilverkleurig oogje bevestigd, waarmee de hanger aan een koord of ketting kan worden gehangen.

  De steen is ongeveer tussen…

  € 3,95
 • Hanger Carneool
  Hanger Carneool

  Mooie diep oranje hanger van Carneool, voorzien van een zilverkleurig oogje, waarmee de hanger aan een ketting of koord kan worden gehangen.

  De lengte van de hanger is ongeveer 3 cm (inclusief oogje), de breedte is ca. 1,5 cm.

  € 3,95
 • Hanger Carneeol
  Hanger Carneeol

  Mooi gevormde en vlakke hanger van Carneool, variërend in kleur van warm oranje tot lichtere tinten. Aan de hanger is een zilverkleurig oogje bevestigd, waarmee de hanger aan een ketting of koord kan worden gehangen.

  De hanger…

  € 4,50
 • Hanger Goudsteen
  Hanger Goudsteen

  Letterlijke schitterende hanger van Goudsteen in de kenmerkende rode tot roodbruine steen met de glinsterende lichtjes erin. De hanger is voorzien van een zilverkleurig oogje, waarmee het aan een ketting of koord kan worden…

  € 3,75
 • Hanger Blauwe Goudsteen
  Hanger Blauwe Goudsteen

  Een prachtig glinsterende hanger van Blauwe Goudsteen. De blauwe kleur speelt tussen koningsblauw en donkerblauw. De hanger is voorzien van een zilverkleurig oogje, waarmee het aan een ketting of koord kan worden gehangen.

  De…

  € 3,75
 • Hanger Blauwe Howliet
  Hanger Blauwe Howliet

  Mooie turquoise gekleurde edelsteenhanger van Howliet met een paar kleine kenmerkende adertjes, geslepen met verschillende vlakjes. De hanger is voorzien van een zilverkleurig oogje, waarmee het aan een ketting of koord kan worden…

  € 3,50
 • Hanger Regenboog Obsidiaan
  Hanger Regenboog Obsidiaan

  Mooie donker glanzende hanger van Regenboog Obsidiaan. De hanger is voorzien van een zilverkleurig oogje, waarmee het aan een ketting of koord kan worden gehangen.

  De lengte van de hanger is ongeveer 2,3 cm inclusief oogje, de…

  € 3,95
Sorteer op
per pagina
© 2012 - 2022 Atelier & Boutique Kruijer Creations | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel