DIY Viltpakketten kinderen

Op deze pagina vindt u DIY pakketten met vilt voor kinderen speciaal voor de feestdagen. Hiermee kan de voorpret voor de feestdagen vast beginnen!

Andere viltpakketten voor kinderen vindt u onder het kopje 'Vilt en foam' op deze site.
 

Sorteer op
 • Happy Christmas - De Kerstman
  Happy Christmas - De Kerstman

  In dit DIY viltpakket voor kinderen zitten alle benodigde materialen om de afgebeelde Kerstman te maken. Een vrolijk pakketje geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.

  € 2,25
 • Happy Christmas - Sneeuwpop
  Happy Christmas - Sneeuwpop

  Dit DIY viltpakket voor kinderen bevat al het benodigde materiaal om de afgebeelde sneeuwpop te maken. Daarmee kom je toch helemaal in de stemming voor de feestdagen? Het pakketje is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.

  € 2,25
 • Christmas Ornament - Kerstbal
  Christmas Ornament - Kerstbal

  Dit DIY viltpakketje voor kinderen bevat alle materialen om een prachtige Kerstbal te maken. Dat zal mooi staan in de Kerstboom of hangend voor het raam. Dit pakketje is geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar.

  € 1,25
 • Christmas Ornament - Sneeuwpop
  Christmas Ornament - Sneeuwpop

  Dit DIY viltpakket voor kinderen bevat alle benodigde materialen om een Sneeuwpop hanger te maken. Deze vrolijk lachende sneeuwman zorgt vast voor een vrolijke sfeer in huis. Het pakket is geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar.

  € 1,25
 • Christmas Ornament - Handschoen
  Christmas Ornament - Handschoen

  In dit DIY viltpakket voor kinderen zitten alle benodigde materialen om een warme handschoen hanger te maken. Laat nu de winterse kou maar komen! Het pakket is geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar.

  € 1,25
 • Christmas Ornament - Kerstbal
  Christmas Ornament - Kerstbal

  Dit DIY viltpakket voor kinderen bevat alle benodigde materialen voor een mooie Kerstbal. Tijdens het maken kom je al helemaal in de stemming voor de feestdagen. Dit pakket is geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar.

  € 1,25
 • Christmas Ornament - Kerstboom
  Christmas Ornament - Kerstboom

  In dit DIY viltpakket voor kinderen zitten alle benodigde materialen voor het maken van een prachtige Kerstboom hanger. Daarmee kom je al helemaal in de stemming voor Kerstmis. Het pakketje is geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar.

  € 1,25
 • Christmas Ornament - Kerstboom
  Christmas Ornament - Kerstboom

  Dit DIY viltpakket voor kinderen bevat alle benodigdheden voor het maken van een prachtige Kerstboom hanger. Tijdens het maken kom je vast al helemaal in de Kerstsfeer. Het pakket is geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar.

  € 1,25

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden