DIY Viltpakketjes kinderen

Ook voor kinderen hebben we leuke kant-en-klare DIY pakketjes met vilt om lekker creatief mee aan de slag te gaan. Op deze pagina kunt u een keuze maken uit de verschillende mogelijkheden.

Sorteer op
 • Grappige uil
  Grappige uil

  In dit DIY pakketje voor kinderen vindt u alle benodigdheden voor het maken van een grappige uil. Het is een compleet pakket voor een leuke prijs. Het pakketje is geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar.

  € 1,95
 • Bloemenmandje
  Bloemenmandje

  In dit DIY pakketje met vilt zitten alle benodigdheden om een vrolijk bloemenmandje te maken. Erg leuk voor kinderen om creatief mee aan de slag te gaan. Het pakketje is geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar.

  € 2,50
 • Kussen met paddenstoel ????
  Kussen met paddenstoel ????

  Dit DIY pakket voor kinderen bevat alles om een kussentje te maken voorzien van een mooie paddenstoel. Het vilt is al voorzien van gaatjes en een kunststof naald is bijgevoegd. Geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar.

  € 5,25
 • Kussen met uil
  Kussen met uil

  Dit DIY pakket voor kinderen bevat alle materialen om een kussentje te maken met een schattige uil op de voorzijde. Het vilt is voorzien van gaatjes en een kunststof naald is bijgevoegd. Geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar.

  € 5,25
 • Twee hangers met lieve uiltjes
  Twee hangers met lieve uiltjes

  In dit DIY pakket voor kinderen zitten alle materialen voor het maken van een tweetal lieve uiltjes, die met een lintje kunnen worden opgehangen. Dit pakketje is geschikt voor kInderen vanaf 7 jaar.

  € 2,95
 • Grappige uil
  Grappige uil

  In dit DIY pakket voor kinderen zitten alle benodigdheden voor het maken van een grappige uil. Dat ziet er vrolijk uit :) Het vilt is voorzien van gaatjes en een kunststof naald is bijgevoegd. Geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar.

  € 2,95
 • Maak je eigen pop
  Maak je eigen pop

  In dit DIY pakket voor kinderen zitten alle benodigdheden om je eigen pop te maken. Deze pop heeft blonde vlechten en wordt vast en zeker je nieuwe vriendin. Het pakketje is geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar.

  € 3,65
 • Maak je eigen pop
  Maak je eigen pop

  In dit DIY pakket voor kinderen zitten alle benodigdheden om je eigen pop te maken. Deze pop heeft schattige bruine staartjes en een mooi jurkje. Ze wordt vast en zeker je nieuwe vriendin. Geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar.

  € 3,65
 • Rinkelende dobbelsteen
  Rinkelende dobbelsteen

  In dit DIY pakketje voor kinderen zitten alle benodigde materialen voor het maken van een grappige rinkelende dobbelsteen. Het pakketje is geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar.

  € 3,35
 • Maak je eigen handtas
  Maak je eigen handtas

  In dit DIY pakket voor kinderen zitten alle materialen om zelf een mooie handtas in vrolijke kleuren te maken. Het vilt is al voorzien van gaatjes en een kunststof naald is bijgevoegd. Geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar.

  € 3,95
 • Maak je eigen schilderij
  Maak je eigen schilderij

  Met dit DIY pakket voor kinderen maak je je eigen schilderij met vilt. Alle benodigdheden om het afgebeelde vrolijke schilderij te maken zitten in het pakket. Het pakket is geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar.

  € 3,60

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden