DIY Viltpakketten

                            

Naast de losse vellen synthetisch vilt en wolvilt hebben wij ook diverse leuke viltpakketjes van bijvoorbeeld Atelier Anemoontje, de Witte Engel, de Vrolijke Vilt Vriendjes, Atelier Pippilotta, Marianne Hobby, Stafil, etc. Op deze pagina vindt u pakketjes speciaal voor de feestdagen. Andere pakketjes vindt u onder het kopje 'Vilt en Foam' op deze site. U kunt op de afgebeelde foto's tikken voor een grotere afbeelding.


In de pakketjes zit het patroon en verder alles wat nodig is om te maken wat er op het pakketje is afgebeeld. We hebben allerlei mogelijkheden voor u; kerstboomhangers, kaarslichtjes, Kerstkabouters, elfjes, raamhangers, enfin, er is keus genoeg.
 

Ook voor de kinderen zijn er voordelige pakketjes om zelf een kerstboomhanger in elkaar te knutselen. Dus installeer u maar met wat lekkers te eten en wat warms te drinken gezellig aan tafel en ga alvast van de feestdagen genieten door creatief aan de slag te gaan met deze viltpakketjes. En als de Kerstdagen dan eenmaal zijn aangebroken, kan iedereen van al het moois genieten!

 

Sorteer op
per pagina
 • Christmas Set Children
  Christmas Set Children

  Een DIY set van Marianne Hobby. In dit setje vindt u twee kindertjes van 8,5 cm hoog. In het pakketje zit alles wat u nodig heeft om deze leuke poppetjes te maken.

  € 3,99
 • Christmas Set Heart
  Christmas Set Heart

  Een DIY set van Marianne Hobby. In dit setje vindt u het materiaal om drie harten te maken met een lintje eraan. In het pakketje zit alles wat u nodig heeft om ze te maken. De hoogte is 12 cm.

  € 3,99
 • Christmas Set Star
  Christmas Set Star

  Een DIY set van Marianne Hobby. In dit setje vindt u het materiaal om drie sterren te maken met een koordje eraan, zodat u ze een mooi plekje in huis kunt geven. De hoogte is 14 cm.

  € 3,99
 • Christmas Set Dwarf
  Christmas Set Dwarf

  Dit is een DIY set van Marianne Hobby. In het setje vindt u al het benodigde materiaal om twee hele leuke dwergen te maken. Ze zijn 8,5 cm hoog.

  € 3,99
 • Winter Figures Angels
  Winter Figures Angels

  Dit DIY setje is van Stafil. In de set vindt u al het benodigde materiaal om twee prachtige engeltjes te maken met heel zacht wollige jurkjes aan. De hoogte is 17 cm.

  € 7,40
 • Winter Figures with pin
  Winter Figures with pin

  In dit DIY setje van Stafil vindt u al het benodigde materiaal om twee grappige figuurtjes te maken met dennenappels, hangend aan een koordje. Wat zal dat leuk staan in huis met de feestdagen! De hoogte van de figuren is 20 cm.

  € 6,20
 • Winter Figures Santa Claus
  Winter Figures Santa Claus

  In dit DIY setje van Stafil vindt u al het benodigde materiaal voor het maken van twee Kerstmannetjes, hangend aan een koordje. Zij kunnen toch niet ontbreken in uw huis met de feestdagen? De Kerstmannetjes zijn 12 cm. hoog.

  € 7,40
 • Winter Figures Angels Round
  Winter Figures Angels Round

  Dit is een DIY set van Stafil. In het setje vindt u alle benodigdheden om twee ronde engeltjes te maken met zacht wollige kleertjes aan. De engeltjes kunnen aan een koordje worden opgehangen. De hoogte is 10 cm.

  € 6,20
 • Rendier met kerstman lichtje
  Rendier met kerstman lichtje

  Dit sfeervolle viltpakket is van Atelier Anemoontje. Dat ziet er toch geweldig uit op tafel met de feestdagen?
  Alle benodigdheden vindt u in het pakket. Zelf dient u nog wel te zorgen voor bijpassend naaigaren, vulwol, een…

  € 14,85
 • Juffrouw Kerstster
  Juffrouw Kerstster

  Juffrouw Kerstster is een pakket van Atelier Anemoontje. Een snoezig popje in een ovalen metalen ring, versierd met Kerststerren. Alle benodigdheden zitten in het pakket, behalve behalve naaigaren. Het vraagt wel enige ervaring.

  € 14,95
 • Kerstster
  Kerstster

  Een pakketje van De Witte Engel met een prachtige Kerstster. Alle benodigdheden zitten in het pakket, u dient zelf alleen nog te zorgen voor naaigaren en textiellijm. Enige ervaring is gewenst.

  € 8,95
 • Hulstbolletjes
  Hulstbolletjes

  De Hulstbolletjes van Floortjedoortje zien er echt feestelijk uit. Naast de benodigdheden die in het pakketje zitten, heeft u nog naaigaren en textiellijm nodig. Dit pakketje is nIet al te moeilijk om te maken.

  € 8,25
Sorteer op
per pagina

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden