Scheepjes

Bij Kruijer Creations hebben we een heel uitgebreid assortiment Scheepjes voor zowel het voorjaar en de zomer als voor de herfst en winter periode. Scheepjeswol is in ons land de oudste en enig overgebleven fabrikant van garen. Dat betekent niet dat het garen niet met zijn tijd mee is gegaan, integendeel! Er is brei - en haakgaren van verschillende oorsprong en in allerlei samenstellingen, zoals katoen, acryl, wol en mengingen hiervan. En het garen is er bovendien in heel veel mooie tinten. 

Zoals gezegd vindt u bij ons heel veel soorten Scheepjes. Zo hebben wij in onze winkel Cotton 8, het bekende katoenen garen, maar ook de Larra. Dit is ook katoen, maar dan gemercericeerd, zodat het een mooie glans krijgt. Verder verkopen wij Cocktail, Bloom en Softfun, het hele zachte garen dat zijn naam eer aandoet. Nu ook in onze winkel de Softfun Aquarel, de Softfun Denim en de Stone Washed. Mooi verloopgaren, dat geweldig resultaat geeft voor uw werkstuk. Andere bekende merken van Scheepjes in onze winkel zijn Maxi, Ambiance, Homespun, Hannah, Butterfly, Duo, Roma Hidde, Lizzy, Mundo, Firenze, Felina, Silvi, Luca.... en zo kunnen we nog wel even doorgaan. En dan is er natuurlijk nog het sokkengaren! Kijk voor meer informatie op de desbetreffende pagina's van de webshop onder het kopje 'Scheepjes'.

Scheepjes heeft ook haar eigen patroonboeken. Hierin staan mooie werkstukken met beschrijvingen van creaties die u met het garen van Scheepjes kunt maken. De boeken zijn vriendelijk geprijsd en ruim voorzien van patronen.